CMSimple.dk Template

 
 
 
 
 
Velkommen > Produkter > AVR-PLC

AVR-PLC

PLC kontra embedded elektronik.


PLC'en er rettet mod industrielle løsninger, hvor ”dyre” maskiner produceres i små styktal. Kunden har ofte et ønske om en bestemt PLC leverandør, således at udviklings miljøet er det samme for alle kundens maskiner. Maskinerne kan ofte sammenkobles i en større stuktur.

Embedded elektronik bruges omvendt til apparater, som produceres i større styk tal. Alle ønskede elektriske funktioner placeres ofte på et print, som kan produceres til en brøkdel af PLC løsningen, blot antallet er stort nok. Udviklings omkostningerne kan blive store, inden printet er færdigt. Det tager også længere tid end at hive en færdig PLC ned fra hylden.

SoftBox har udviklet en serie printkort under navnet AVR-PLC. AVR er navnet på den mikroprocessor, som sidder på print kortet, heraf navnet AVR-PLC.

Ideen her er at forene det bedste fra de to verdener og stadig bevare muligheden for, at kunden ender med et enkelt eller få printkort, som kan produceres meget billigt.

Ved at kombinere en række færdige printkort kan en given opgave løses enkelt udelukkende med udgifter til udvikling af software. Denne software kan senere, med små tilretninger, anvendes i enkeltprint løsningen.

Et nyt produkt kan således testes på markedet , inden der investeres i udvikling af specielle embeddede printkort.

Undermenu

 

 
 
 
 
 
 

Powered By CMSimple.dk - Template By Dotcomwebdesign.com 2005